enrique ossorio

El Govern de Madrid: García Aguado no pot publicitar teràpies per incompatibilitat

El conseller d'Educació i Joventut de Madrid al·lega que aquest fet seria incompatible com a alt càrrec

aguado-3

aguado-3

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El conseller d’Educació i Joventut de la Comunitat de Madrid, Enrique Ossorio, ha assenyalat que l’empresa del director general de Joventut, Pedro García Aguado, no pot publicitar que ell fa teràpies, perquè «seria incompatible com a alt càrrec».

Notícies relacionades

Així ho ha indicat en el Ple de l’Assemblea, en la sessió de control, en resposta a una pregunta del diputat del PSOE Javier Guardiola sobre la informació de la cadena SER. El conseller ha indicat que la declaració d’activitats de García Aguado és a la pàgina web de la Comunitat i ha incidit que es poden impartir «conferències i xerrades pedagògiques, sempre comptant amb l’autorització del Govern, a través de la Direcció General de Recursos Humans».

«Si una empresa fa una publicitat indeguda és un problema d’aquesta empresa. Aquesta empresa no pot publicitar que Pedro García Aguado fa teràpies perquè no ho pot fer, perquè seria incompatible com a alt càrrec. Si hi ha una publicitat d’aquesta empresa, aquesta empresa és la que ha de respondre i no fer aquesta publicitat», ha sentenciat.