Recuperen l'edifici

La Policia Municipal de Madrid desallotja els okupes de 'La Dragona'

Els serveis tècnics de l'Ajuntament s'han fet càrrec de l'immoble situat a l'avinguda de Daroca

dragona

dragona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Policia Municipal ha desallotjat aquest divendres l’immoble situat a l’avinguda de Daroca, 90, conegut com a ‘La Dragona’, que pertany al patrimoni municipal, de què ja s’han fet càrrec els serveis tècnics de l’Ajuntament.

La recuperació d’aquest edifici, que ha començat a les 6.30 hores d’aquest divendres, va ser autoritzada pel Jutjat Contenciós Administratiu núm. 17 de Madrid a data de 10 de setembre del 2019. Aquesta interlocutòria va concedir l’entrada a l’immoble a fi de dur a terme el llançament dels ocupants.

Paraules de l’alcalde 

El desallotjament ha transcorregut sense cap incident. Després s’han iniciat els treballs per reforçar la fusteria exterior mitjançant la col·locació de taulers en tots els buits exteriors. L’àrea d’Obres i Patrimoni es fa càrrec de l’edifici.

Notícies relacionades

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ja va detallar recentment que estaven en marxa dos processos judicials per desallotjar els okupes tant de ‘La Ingobernable’ com de ‘La Dragona’. Per a això farà servir «tota la força de la llei».

 

Temes:

Madrid Okupes