Accident a alcorcón

Atropellen una dona que portava el cotxet del seu bebè a Madrid

La víctima va rebre un cop lleu al maluc i el seu fill, una contusió i un nyanyo

atropello

atropello

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Una dona va ser atropellada a Alcorcón quan creuava un pas de vianants amb el seu fill de menys de dos anys que anava en un cotxet.  Tots dos van ser atesos per efectius del Summa 112 al mateix lloc del succés i posteriorment traslladats a l’Hospital Fundación de Alcorcón per a una valoració més profunda, «però en principi el pronòstic és lleu». 

Així, es va tractar d’un atropellament lleu en què la dona va presentar un cop lleu al maluc, mentre que el nen va acabar amb un contusió i un nyanyo també al cap, segons han confirmat les mateixes fonts.

Atropellaments en passos de vianants

Notícies relacionades

Els agents han recordat als conductors que en dies de pluja és necessari «extremar la precaució», mentre que alguns veïns s’han queixat no només de la velocitat dels vehicles, sinó també de la poca visibilitat del pas dels passos de vianants situats en aquesta via a prop del metro Puerta del Sud.

Amb aquest ja són dos els atropellaments que es produeixen en un pas de vianants de la localitat en menys d’una setmana. La setmana passada va ser un jove de 15 anys al carrer Alfredo Nobel, que també va ser traslladat a l’Hospital de Alcorcón amb pronòstic lleu.