En un hostal de madrid

En recerca i captura l'agressor sexual d'una turista mexicana violada a Madrid

La víctima va explicar que el seu agressor presumptament la va introduir per força en una habitació de neteja de l'hostal

motion

motion

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Unitat de Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional ha llançat una ordre de recerca i captura sobre l’agressor sexual d’una turista mexicana violada en un hostal de Chueca fa tres setmanes. Els fets van tenir lloc la matinada del 23 de setembre.

La víctima, de 26 anys, havia passat una estona per la zona amb un compatriota seu i un ciutadà senegalès. Una vegada a l’hostal, el mexicà se’n va anar perquè entenia que les pretensions sexuals entre la noia i l’altre home eren consensuades.

No obstant, la víctima va relatar en la denúncia posterior que va ser forçada a mantenir relacions sexuals. Concretament, va explicar que la va introduir per força en una habitació de neteja de l’hostal, la va agafar violentament dels braços, li va abaixar els pantalons i la va violar, malgrat que ella demanava insistentment que la deixés anar.

Trucada a la Policia Nacional 

Notícies relacionades

En aquell moment, segons detalla el diari ‘ABC’, el compatriota de la noia va obrir la porta de l’habitació de neteja i la víctima va sortir corrents i es va amagar espantada en un lavabo pròxim a la recepció de l’hostal. Els recepcionistes van trucar a la Policia, que a la seva arribada la va traslladar a l’Hospital de La Paz per a revisió. 

La Policia Nacional, que dona plena veracitat a les declaracions de la denunciant, va enviar agents de la Policia Científica per fer una inspecció ocular del lloc dels fets i prendre proves. A més, la dona ha reconegut i identificat el presumpte agressor.