la policia l'arresta després del succés de tetúan

Detenen per temptativa d'homicidi la mare que s'ha llançat amb la seva filla des d'un balcó a Madrid

Totes dues han xocat contra el capó d'un vehicle Volkswagen Golf gris aparcat al carrer

madrid-vacio / periodico

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Nacional ha detingut per temptativa d’homicidi la mare que s’ha llançat aquest matí des del balcó del seu pis amb la seva filla, de dos anys, ha informat Europa Press una portaveu de la Direcció Superior de la Policia de Madrid. L’arrestada, de 44 anys, es troba custodiada per la Policia a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de La Paz, on es troba greu per traumatisme cranioencefàlic. La seva filla està també greu a l’Hospital Niño de Jesús.

Els fets han tingut lloc cap a les 10.30 hores d’aquest dimecres en una vivenda situada al número 73 del carrer de la Infanta Mercedes de Madrid. En circumstàncies que ara està investigant la Policia Nacional, l’ara detinguda s’ha llançat agafada de la seva filla per la segona planta d’una vivenda. Tot apunta que la dona s’ha llançat de forma conscient i voluntària.

Notícies relacionades

Totes dues han xocat contra el capó d’un vehicle Volkswagen Golf gris aparcat al carrer, fet que ha esmorteït la posterior caiguda a terra. Com a conseqüència de l’impacte, totes dues presenten un traumatisme cranioencefàlic greu i la nena, a més, un traumatisme facial.

Els sanitaris del Samur-Protecció Civil que han arribat al lloc les han assistit, intubat i traslladat als hospitals de La Paz i Niño Jesús, respectivament, on han ingressat en estat greu, ha indicat a Europa Press una portaveu d’Emergències Madrid. Així mateix, els psicòlegs del Samur han atès diversos empleats de neteja que estaven treballant per la zona en el moment del succés. La Policia ha acordonat la zona. Es desconeix, de moment, si la dona tenia algun tipus de trastorn o problema mèdic o personal. 

Temes:

Madrid