Ajuntament i Comunitat

Ayuso i Almeida obren una "nova etapa" i es prometen "lleialtat i cooperació"

"S'inicia una nova etapa en la qual les dues institucions treballarem des de la lleialtat en benefici dels madrilenys", afirmen

GRAF7997. MADRID, 13/01/2019.- El presidente del PP, Pablo Casado (c), durante la presentación hoy de sus candidatos a la Comunidad y el Ayuntamiento de Madrid, Isabel Díaz Ayuso (i) y José Luis Martínez-Almeida (d), respectivamente, en un acto que abre la precampaña de los ’populares’ en la región de cara a las elecciones autonómicas y locales del próximo mes de mayo. EFE/JuanJo Martín

GRAF7997. MADRID, 13/01/2019.- El presidente del PP, Pablo Casado (c), durante la presentación hoy de sus candidatos a la Comunidad y el Ayuntamiento de Madrid, Isabel Díaz Ayuso (i) y José Luis Martínez-Almeida (d), respectivamente, en un acto que abre la precampaña de los ’populares’ en la región de cara a las elecciones autonómicas y locales del próximo mes de mayo. EFE/JuanJo Martín / JuanJo Martín (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i l’alcalde de la capital, José Luis Martínez-Almeida, han escenificat aquest dimecres l’arrencada d’una "nova etapa" entre l’Ajuntament i la Comunitat, que estarà basada en la "lleialtat i cooperació" de les dues institucions i dirigents.

Notícies relacionades

"S’inicia una nova etapa en la qual les dues institucions treballarem des de la lleialtat en benefici dels madrilenys, amb una col·laboració estreta, pràcticament diària, en la qual buscarem les solucions", ha indicat davant dels mitjans de comunicació després de reunir-se durant gairebé una hora amb la presidenta de la Comunitat de Madrid a la Real Casa de Correus.

Després d’agrair la invitació, Almeida ha assegurat que "la ciutat de Madrid no s’entén sense la Comunitat", per la qual cosa tant ell com Ayuso treballaran per l’"interès comú" de la regió i la capital, una cosa que "no va passar en l’anterior legislatura". Han abordat qüestions d’urbanisme, mobilitat, qualitat de l’aire i seguretat.