NOU GOVERN MADRILENY

Ciutadans llança a les xarxes socials un 'hashtag' restringit als seus consellers

L'etiqueta #EquipoAguado al·ludeix només als compromisos i les prioritats que tenen els membres de l'Executiu designats per la formació taronja

42789718 59

42789718 59 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Ciutadans ha llançat a través de les xarxes socials el ‘hashtag’#EquipoAguado que especifica els compromisos i les prioritats que tenen els consellers designats per la formació taronja per a aquesta nova legislatura.

Així, han indicat a Twitter que treballaran “per a tots els madrilenys” i han destacat que la Comunitat de Madrid té per primera vegada un govern de coalició de “centre liberal” amb Cs, si bé en el vídeo realitzat només mostren els compromisos dels consellers de Cs.

Amb això, acompanyen un breu vídeo en el qual figura el vicepresident regional, Ignacio Aguado, i la resta dels consellers de la formació taronja amb una breu explicació dels punts prioritaris de les seves àrees respectives.

Únic equip 

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va afirmar en el seu discurs de presa de possessiódels nous consellers dimarts passat que, tot i que fossin dos partits els que formaven el govern, eren “un únic equip”.

Notícies relacionades

“Res del que passi en una Conselleria serà aliè a cap altra. Res del que afecti a un departament significarà l’absència dels altres”, va afirmar Ayuso.

En aquest sentit, també es va expressar aquesta setmana el vicepresident regional, Ignacio Aguado, que es va comprometre a treballar a la Comunitat com un “únic equip” amb els consellers del PP per donar una imatge de “concòrdia, unitat i treball en equip cap enfora”.