ASSASSINAT DE LA CIRURGIANA

L'Ajuntament de Madrid vetllarà pel fill de la víctima del crim masclista de Tetuan

El consistori remarca el compromís del nou equip municipal per "continuar lluitant contra la violència masclista"

GRAF9657. MADRID, 17/06/2019.- El alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, durante la rueda de prensa que ha ofrecido este lunes junto a la vicelacaldesa, Begoña Villacís, tras la primera reunión de la Junta de Gobierno del Ayuntamiento. EFE/J.J. Guillén

GRAF9657. MADRID, 17/06/2019.- El alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, durante la rueda de prensa que ha ofrecido este lunes junto a la vicelacaldesa, Begoña Villacís, tras la primera reunión de la Junta de Gobierno del Ayuntamiento. EFE/J.J. Guillén / J.J. Guillén (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Comitè de Crisi de l’Ajuntament de Madrid per l’assassinat masclista de Tetuan s’ha reunit aquest dijous per analitzar, entre d’altres, la situació de vulnerabilitat del fill de 8 anys de la víctima, María Pilar C. P. Així ho ha assenyalat el delegat de Famílies, Igualtat i Benestar Social del consistori, Pepe Aniorte, en les seves xarxes socials, en què també ha remarcat el compromís del nou equip municipal per "continuar lluitant contra la violència masclista i les seves terribles conseqüències".

El cos sense vida de la víctima va ser trobat la setmana passada al seu domicili del carrer Tenerife. Estava lligat i presentava contusions al cap i lesions d’arma blanca. L’autor confés, la seva exparella, va sol·licitar a un amic seu que l’ajudés a desfer-se del cadàver, però aquest, al contrari, va alertar la policia.

Tomás J. R. va ser detingut dilluns passat a Carabanchel. detingutAquest dimecres el Jutjat de Violència número 7 de Madrid, en funció de guàrdia de detinguts, va ordenar la presó provisional comunicada i sense fiança.

Notícies relacionades

Tomás J. R. ha reconegut els fets en la seva declaració davant el jutge, que l’investiga per la presumpta comissió d’un delicte d’assassinat. El jutjat que li ha pres declaració s’ha inhibit a favor del Jutjat de Violència sobre la Dona número 1, que serà l’encarregat de completar la instrucció d’aquest cas.