LINXAMENT POLÍTIC

Denuncien una "brutal agressió" a una militant de Más Madrid Leganemos durant les festes

La formació política recorda que aquesta mateixa afiliada va patir un altre atac al portal de casa seva amb el mateix mètode

ayuntamiento-leganes-wiki

ayuntamiento-leganes-wiki

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Más Madrid Leganemos ha denunciat davant de la policia la "brutal agressió" que ha patit una militant de la formació ahir dissabte quan es dirigia a la caseta del partit a les festes del municipi, als voltants del recinte firal de Leganés.

Segons ha explicat en un comunicat, la militant va ser agredida per uns individus que "l’estaven esperant, aprofitant que la zona era buida" i que estava sola quan va arribar a la caseta. 

"Des de Más Madrid Leganemos condemnem amb tota la contundència les agressions i intents intimidatoris que estan duent a terme contra la nostra companya. L’agressió d’avui lamentablement no és la primera, si no que se suma a la soferta al portal de casa seva en el passat, amb el mateix mètode covard i miserable", han relatat des de la formació.

A més, afirma que aquestes "agressions i les nombroses pressions i desqualificacions exercides contra ella per xarxes socials busquen silenciar i sepultar la vergonyes, infàmies i actes deplorables comesos per d’altres".

Investigació policial

Els serveis sanitaris es van fer "càrrec" de l’agredida i els fets es van denunciar a la Policia Nacional. A més, Más Madrid Leganemos prendrà totes les mesures oportunes perquè "els covards violents responsables d’aquestes agressions no quedin impunes".

Notícies relacionades

El regidor del grup municipal, Fran Muñoz, ha explicat en xarxes socials que la militant va ser colpejada "amb un pal al cap" i els seus agressors van sortir corrents, per assegurar que el que ha passat és "intolerable".

Des de l’Ajuntament han manifestat la seva condemna a qualsevol tipus d’agressió i esperen als resultats de la investigació que durà a terme la policia, segons han indicat fonts municipals a Europa Press.