Robatoris amb violència i intimidació

Desarticulen una banda criminal que atracava cases d'apostes a punta de pistola

Els detinguts també traficaven amb estupefaents i venien la droga des d'un domicili

20190617 441651 opleganes 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Agents de la Policia Nacional han detingut deu individus que presumptament integraven un grup criminal especialitzat en robatoris amb violència i intimidació amb arma de foc en cases d’apostes a Leganés. 

Segons ha explicat la Direcció Superior de Policia en un comunicat, els arrestats van cometre quatre atracaments en salons de joc i un robatori amb força en un bar. A més, també traficaven amb estupefaents a petita escala venent la droga des del domicili del líder del grup. 

La investigació es va iniciar arran de quatre atracaments amb arma de foc en cases d’apostes i salons de joc de la localitat madrilenya de Leganés comesos entre els mesos d’octubre de l’any 2018 i febrer d’aquest any. 

Tres d’ells van ser perpetrats al mateix establiment, una casa d’apostes on els autors van entrar amenaçant els treballadors amb una arma de foc i amb la cara oculta sota caputxes i bufandes. Posteriorment, els investigadors van comprovar que també van cometre un robatori amb força en un bar, del qual van aconseguir un benefici econòmic entre els quatre fets delictius de gairebé 7.000 euros.

Tràfic de drogues

A més, els agents van poder constatar que es dedicaven al tràfic de substàncies estupefaents a petita escala, activitat coneguda com a 'venda al detall’, venent la droga des del domicili del líder del grup. 

Notícies relacionades

Després de diverses tasques d’investigació, els policies van identificar els deu integrants del grup, que van ser detinguts com a presumptes responsables de delictes de tràfic de drogues, robatoris amb violència i intimidació, i pertinença a organització criminal. 

En el registre fet a la vivenda del líder, els agents van confiscar 27 grams de marihuana, material per a la distribució i venda, així com estris utilitzats en la comissió dels robatoris amb força.