bon estat de salut

Localitzada una de les bessones irlandeses desaparegudes a Madrid

A Martha i Mary Osaro se'ls va perdre la pista el 9 de maig pels carrers del barri de La Latina

gemelas-madrid

gemelas-madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Policia Nacional busca una noia irlandesa desapareguda la setmana passada a Madrid junt amb la seva germana bessona, que ja ha aparegut en bon estat de salut, segons han indicat fonts policials, però "traumatitzada", segons ha afegit la germana gran de les noies a Facebook.

Martha i Mary Osaro van desaparèixer el 9 de maig pels carrers del barri de La Latina, on van sortir a celebrar el seu aniversari, i on se’ls va perdre la pista. Com que no responien a les seves trucades ni missatges, la seva germana gran, Jennifer, es va traslladar a Madrid, on dissabte a les 13 hores va posar una denúncia en una comissaria.

Poques hores després, va localitzar Mary. Es troba físicament bé i no ha patit agressions, segons ha confirmat la Policia. No obstant, en un vídeo penjat a Facebook, Jennifer Osaro ha assegurat que la seva germana està "traumatitzada", però que no pot donar més detalls.

Notícies relacionades

"No puc dir com ni on l’he trobat, només puc dir que està molt traumatitzada. Ara mateix no confio en ningú. Segur que hi ha algú que sap més coses del llocon es troba Martha però ho oculta. Estem molt preocupats per ella", ha afegit la germana gran, que demana als seus seguidors que resin per trobar-la.

Les bessones tenen 26 anys, són de complexió prima, fan 1,75 m, tenen la pell mulata, ulls foscos i cabell llarg moreno i ondulat. La Policia Nacional treballa amb la Interpol en aquest cas.