Obre les portes la setmana que ve

Així serà el primer hotel de la plaça Mayor

Pestana Hotel Group ha invertit 11 milions per convertir l'antiga Casa de la Carnicería

plazamayormadrid

plazamayormadrid

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Pestana Hotel Group ha presentat aquest dimecres el seu primer hotel a Madrid, el Pestana Plaza Mayor, un establiment de quatre estrelles dins de la seva marca Pestana Collection que ha suposat una inversió d’11 milions d’euros per reconvertir l’antiga Casa de la Carnicería i la caserna de bombers en un modern hotel al centre de la capital d’Espanya en una plaça amb més de 400 anys d’història. La cadena lusitana preveu que obri les seves portes al públic la setmana que ve, quan obtinguin l’autorització pertinent.

L’edifici de propietat municipal i amb una concessió al grup durant 40 anys, que es va iniciar el 2015, acollirà el primer hotel del grup a la capital espanyola. El Pestana Plaza Mayor serà el primer hotel que s’ubiqui a la plaça de la capital i 34 habitacions tindran vistes a la famosa plaça de Juan Herrera.

Les seves instal·lacions estaran obertes tant als hostes que s’allotgin a l’hotel com al client urbà que vulgui disfrutar de les instal·lacions que ofereix. Entre els serveis que oferirà, a més d’hostalatge hi ha un restaurant gurmet, sales per a la celebració d’esdeveniments, un spa amb piscina interior, una cocteleria, una cafeteria amb terrassa oberta a la plaça Mayor i una piscina al terrat.

87 habitacions

L’ingrés mitjà per habitació s’espera se situï en uns 200 euros i es preveu que els mercats principals de l’hotel siguin turistes internacionals, sobretot nord-americans britànics i alemanys.

El projecte de recuperació i transformació de la propietat de 87 habitacions, 10 de les quals són suites, ha sigut dut a terme respectant i cuidant els detalls tant decoratius com d’estructura dels edificis del segle XVII, catalogats com a Bé d’Interès Cultural.

"Obrim aquest hotel en una ubicació única, amb un disseny arquitectònic únic i amb una gran essència històrica", ha destacat el director de l’hotel, Rafael Ramírez, que ha indicat que l’objectiu del projecte és adaptar la personalitat de la cadena conservant el valor històric de l’edifici.

Hotel a la Gran Via per al 2020

El Pestana Plaza Mayor Madrid, que es preveu obrir la pròxima setmana després de les oportunes autoritzacions, és el segon hotel de Pestana inaugurat a Espanya, després del Pestana Area Barcelona (inaugurat el 2013) i abans del Pestana CR7 Madrid situat a escassos 700 metres i la inauguració del qual està prevista per al primer trimestre de l’any 2020.

Aquesta serà part de la inversió prevista de 200 milions d’euros per als pròxims cinc anys amb la qual obrirà 20 hotels a tot el món el grup lusità, en què participa el futbolista Cristiano Ronaldo amb la seva marca CR7 en una de les seves insígnies. Els primers 10 hotels s’esperen obrir en els pròxims 18 mesos, als quals se n’hi sumarien una desena més els pròxims tres anys.

Notícies relacionades

El grup que opera amb un centenar d’hotels ho fa sota quatre marques: Hotel & Resorts, Collection, Pousadas i CR7/Lifestyle, en què participa CR7, i està centrant la seva activitat a Portugal, amb una inversió de 44 milions d’euros, destinats a la recuperació del patrimoni i adaptació d’edificis.

A escala internacional, l’estratègia d’expansió del grup preveu també noves obertures a París, Nova York i Marràqueix, als quals se sumaran altres projectes a Amsterdam.

Temes:

Madrid Hotels