eleccions autonòmiques

Díaz Ayuso es veu favorita per la por de la fragmentació del vot de la dreta

La candidata del PP a la comunitat dona per segura la recuperació del vot perdut del seu partit després del que va passar amb Sánchez

ayuso

ayuso

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La candidata del PP a la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha assenyalat aquest dimecres que el seu partit "va al capdavant i són els primers" i a més "tothom els veu favorits després del que ha passat" en les eleccions generals "perquè la fragmentació del vot ha provocat que Pedro Sánchez sigui a la Moncloa".

Després de la visita al mercat medieval d’El Álamo, Díaz Ayuso ha insistit que les persones que havien votat altres opcions en les eleccions generals "estan tornant al Partit Popular", i per això "guanyaran les eleccions del maig".

Notícies relacionades

La diputada autonòmica ha criticat l’"important increment d’impostos, 26.000 milions d’euros més", anunciat ahir pel president del Govern d’Espanya, "una pujada que fuetejarà les famílies i empreses i que deixa clar que l’única alternativa al socialisme és el PP".

"El Partit Popular de Madrid va estar sol a Madrid a l’hora de soterrar l’M-30, construir 12 hospitals, i implantar el sistema bilingüe en l’educació madrilenya, l’àrea única sanitària o la llibertat educativa. Tot això ho vam fer el PP, perquè només el PP coneix bé Madrid", ha explicat Díaz Ayuso, que ha augurat que els madrilenys "demostraran que Madrid és una comunitat de llibertats i que, al final, ni Ciutadans hi ajuda ni per descomptat l’opció de Vox".