comunitat de madrid

Assassinat masclista a Loeches: mata la seva dona i després se suïcida

A la vivenda també hi havia dos menors, pel que sembla, els fills de la parella

zentauroepp45689773 barcelona  barcelon s  30 10 2018   deportes    la guardia c190314155742

zentauroepp45689773 barcelona barcelon s 30 10 2018 deportes la guardia c190314155742 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un home de 47 anys ha matat presumptament la seva dona de 39 anys a Loeches i després s’ha tret la vida tallant-se les venes, segons fonts pròximes a la investigació que porta en aquests moments la Guàrdia Civil. 

Un portaveu d’Emergències 112 Comunitat de Madrid ha informat que a les 10.15 hores ha entrat una primera trucada als serveis d’emergències que avisava que a un domicili –ubicat al carrer José Sanclemente Rey, a Loeches– hi podia haver una parella morta. 

El 112 ha derivat l’avís tant a la Guàrdia Civil com al SUMMA, que s’han traslladat fins al lloc i han comprovat que dins de la vivenda, a una de les habitacions, hi havia dos cossos sense vida, el d’un home i una dona, amb ferides d’arma blanca.

La dona, de 39 anys, presentava almenys una ferida d’arma blanca al cos i l’home, de 47 anys, també a l’altura dels canells. Des de la Guàrdia Civil han assenyalat que estan investigant la troballa dels dos cossos sense vida però que tot apunta a una mort violenta.

Possible assassinat masclista

La principal hipòtesi és que es tracta d’un assassinat masclista: després d’una discussió, l’home ha apunyalat la dona i després s’ha tret la vida, per les ferides trobades al seu cos. A la vivenda també hi havia dos menors, pel que sembla, els fills de la parella. Són una nena d’11 anys i un nen, de 5 anys, que estan il·lesos però en xoc, i que han sigut atesos pel SUMMA en un primer moment. De fet, esperen un dispositiu psicològic de la Creu Roja perquè s’encarregui dels dos menors.

Notícies relacionades

Si es confirma com a cas de violència masclista serien tretze les dones assassinades per les seves parelles o exparelles des que va començar el 2019. Als dotze crims masclistes de 2019 s’uneix un altre que també figura a les estadístiques oficials de la violència de gènere, però en fase d’investigació, és a dir, no hi ha una confirmació definitiva que hagi sigut la seva causa. 

Des de 2003, primer any des que hi ha estadístiques oficials, han sigut assassinades 988 dones. Els nens morts per la violència masclista es van incloure el 2013, i des d’aleshores han sigut assassinats 27 menors i 234 han quedat orfes.