Reivindica la gestió d'Aguirre i Cifuentes

Ayuso defensa que va utilitzar el cotxe del PP de l'Assemblea perquè el pot utilitzar "qualsevol persona" del partit

La portaveu popular i candidata a la Comunitat no és diputada ni membre del Govern regional

ayuso-europapress

ayuso-europapress

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La portaveu del PP de Madrid i candidata d’aquest partit a la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso, ha defensat que va utilitzar el cotxe del Grup Parlamentari Popular en l’Assemblea de Madrid perquè el podia utilitzar "qualsevol persona" del partit. 

En una entrevista amb la cadena SER, Ayuso ha explicat que es tractava del cotxe d’incidències del PP i al ser del partit pot utilitzar-lo el Grup de l’Assemblea o qualsevol persona del PP

"Com ja va explicar [el portaveu del PP a l’Assemblea] Enrique Ossorio es podia utilitzar, i jo el que estic fent és recórrer la Comunitat, cosa que no fan altres candidats, i estic utilitzant mitjans més austers com sempre he fet i mai m’apropio de res que no em correspon", ha asseverat. 

Al ser preguntada sobre si utilitzarà aquest cotxe de nou en cas que ho necessiti, ha assenyalat que si li asseguren que l’ús és correcte "no hi haurà inconvenient" tot i que ha indicat que "ben aviat" començarà a utilitzar "els mitjans típics de campanya". 

La candidata popular a la regió ha assenyalat que vol recórrer Madrid i les zones rurals, que, segons el seu parer, estan "molt abandonades". "Estic destinant el meu temps a fer el programa electoral i recórrer la Comunitat amb una calculadora i no comprometre’m amb el que no pugui complir", ha afirmat. 

En el seu programa, segons ha explicat Ayuso, provarà d’ajudar les escoles especials de Madrid "que es volen tancar", mesures per a la conciliació familiar, els joves i els més grans que "moltes vegades estan abandonats". 

Defensa la gestió d’Aguirre i Cifuentes

En un altre ordre de coses, al ser preguntada sobre que alguna ocasió hagi reivindicat la gestió de l’expresidenta regional Esperanza Aguirre, la candidata popular ha defensat que no ha reivindicat només això, sinó que ella és un "nou projecte que té el PP per a la Comunitat i per a la regió" i que el seu objectiu és dirigir "mirant al futur, amb una renovació del projecte". 

Quant a si en política ha hagut de veure "coses que no li han agradat", ha assegurat que ha vist coses en premsa que ella no faria i que renega d’aquelles persones que "no s’han dedicat al cent per cent per millorar les coses de la societat". 

Notícies relacionades

Així mateix, sobre l’exdirigent madrilenya Cristina Cifuentes ha indicat que ella ha defensat la seva gestió i ha indicat que ara mirarà cap endavant perquè ella és "un altre projecte i una altra persona". 

En aquest punt, al ser preguntada sobre si ella com a periodista hagués publicat el vídeo en què Cifuentes apareix furtant unes cremes ha assegurat que no sabia com hauria actuat. "Em sembla que és mirar per enrere, jo ja ho he arxivat i jo he defensat la seva gestió", ha conclòs.