Al museu hi havia altres personalitats, com la baronessa Thyssen

Una dona mor al precipitar-se al buit de les escales del CaixaForum de Madrid

Aquella tarda el centre acollia un acte en què participaven set ministres i la vicepresidenta del Govern

20190304 427842 sucesor 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Una dona de 60 anys va morir dilluns a la tarda al precipitar-se pel buit de les escales del CaixaForum Madrid, segons han confirmat fonts de l’Obra Social La Caixa, que han lamentat "profundament" la mort d’aquesta persona que visitava el centre cultural.

L’accident va ser pels volts de les sis de la tarda, quan l’auditori del CaixaForum, situat a la planta -2, acollia l’acte institucional del 8 de març en què participaven set ministres i la vicepresidenta del Govern central, Carmen Calvo, que entregaven els reconeixements anuals de l’Institut de la Dona. 

Notícies relacionades

Mentre a l’auditori se celebrava l’acte, en què, a més dels ministres esmentats també hi havia la fiscal general de l’Estat, María José Segarra, i la baronessa Thyssen, entre altres personalitats, una persona que visitava aquest centre cultural, que es trobava diversos pisos per sobre, es va precipitar pel buit de les escales i va morir, segons les fonts citades.

Després del succés, el centre cultural va ser desallotjat. Ràpidament van arribar unitats del Samur i de la Policia Nacional i Local, tot i que ja hi havia bastanta presència policial al lloc, perquè la meitat del Govern era en aquest acte.