Presentar-se a Más Madrid

El 'pacte de les empanadilles': Carmena va sopar amb Errejón la nit en què es va trencar el turmell

L'alcaldessa ha explicat que finalment no va ser present a la trobada perquè era a l'hospital

zentauroepp46582133 errejon190117142526

zentauroepp46582133 errejon190117142526 / Chema Moya

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha revelat aquest dimecres quel’acord  amb l’exdiputat de Podem Íñigo Errejónl’acord Íñigo Errejón per presentar-se sota la mateixa plataforma, Más Madrid, té el seu origen en un sopar "d’amics" la mateixa nit en què ella es va trencar el turmell, el passat 21 de desembre

En una entrevista a Onda Cero, Carmena ha explicat que finalment no va ser present a la trobada perquè era a l’hospital de La Princesa, com ella mateixa es va encarregar d’informar a les xarxes socials. Una setmana després va ser operada i avui es mou en cadira de rodes

Com a anècdota, ha explicat que portava una safata d’empanades i li anaven a caure. Portava unes botes "molt rígides" i se li va torçar el turmell. La resta, arribar a l’acord la setmana passada, va ser tot "molt espontani", i ha negat que Errejón tramés això des de feia temps. 

Notícies relacionades

De fet, ha explicat que va voler quedar amb Errejón, que "aprecia" tot i que no el coneix "gaire", perquè li interessava saber com veia la Comunitat de Madrid, amb la idea de fer coses en comú. "És molt valent, sap contactar i avaluar bé els processos socials", ha afegit sobre ell. 

"Va ser ell el que ho va valorar i ho va decidir", ha continuat Carmena, que ha admès que la va sorprendre molt que la idea de Más Madrid Comunidad "no agradés tant" perquè esperava el contrari. Confia que finalment hi pugui haver un acord perquè no hi hagi divisió en les eleccions.