restriccions al trànsit

Madrid desactiva aquest dilluns el protocol per alta contaminació després de sis dies

L'Ajuntament de Carmena ha mantingut aquesta mesura els primers dies del 2019

zentauroepp46407835 contaminacion madrid190102125319

zentauroepp46407835 contaminacion madrid190102125319

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Ajuntament de Madrid desactiva aquest dilluns, 7 de gener, el protocol per a episodis d’alta contaminació de NO2 al reduir-se els nivells de contaminació a la ciutat, després de ser activat l’1 de gener, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Diumenge ha continuat l’escenari 1. La velocitat de circulació a l’M-30 i a les vies d’accés a l’interior de l’M-40, en els dos sentits, queda limitada a 70 quilòmetres per hora. L’Ajuntament de Madrid va mantenir la recomanació d’ús del transport públic i mitjans sostenibles de mobilitat.

La ciutadania es pot informar de les restriccions al trànsit a través de la web municipal, plafons informatius de trànsit i DGT, CRTM/EMT, gabinet de trànsit, Emergències Madrid, lloc web http://madrid.es i xarxes socials.

Les mesures

Notícies relacionades

El nou protocol de mesures que s’han d’adoptar durant episodis d’alta contaminació té com a objectiu millorar la qualitat de l’aire de la ciutat i, per tant, augmentar la protecció de la salut de la ciutadania davant els efectes nocius dels episodis d’alta contaminació, i molt especialment la dels col·lectius més vulnerables, com els infants, persones grans i amb problemes respiratoris, així com dones embarassades.

Una vegada més, l’Ajuntament de Madrid vol agrair a la ciutadania la seva col·laboració en el compliment de les mesures adoptades durant aquest nou episodi d’alta contaminació, i als mitjans de comunicació per la seva difusió i la informació de servei, "que han contribuït a la millora de la situació".