VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut a Usera per haver agredit "brutalment" la seva parella

L'home, de 41 anys, la va colpejar amb el pal d'una escombra d'alumini i li va donar puntades de peu quan era a terra

policia-municipal

policia-municipal

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Municipal de Madrid ha detingut un home de 41 anys per haver agredit "brutalment" la seva parella al domicili de tots dos al districte d’Usera, segons han indicat a Europa Press fonts del cos.

Segons ha avançat el diari 'El Mundo', l’arrest es va produir el 30 de desembre passat a la tarda, quan els agents van ser alertats que s’estava produint una agressió per presumpta violència de gènere al carrer Raigras.

Una patrulla de la Policia Municipal al districte d’Usera es va personar a la zona i va comprovar que una dona de 44 anys baixava les escales plorant amb els seus fills, de 8 i 10 anys. Els agents van intentar parlar amb la víctima, però en aquells instants es trobava en estat de xoc i no podia articular cap paraula. 

Posteriorment, i ja a l’exterior de la vivenda, la dona va relatar als policies que havia sigut "brutalment" agredida per un home, la seva actual parella, que la va colpejar amb el pal d’una escombra d’alumini i li va clavar també puntades de peu quan era a terra.

Agressió continuada

També va indicar que l’arrestat va començar a agredir-la des de la 1 de la matinada de diumenge passat i que la va confinar en una habitació per evitar que sortís de la vivenda, cosa que va aconseguir posteriorment juntament amb els seus fills en una distracció de l’agressor.

Notícies relacionades

Per la seva banda, fonts d’Emergències Madrid han assenyalat que el Samur-Protecció Civil va traslladar aquell dia la dona, que patia diversos politraumatismes, a l’hospital 12 d’Octubre.