PROBLEMA MEDIAMBIENTAL

L'Ajuntament manté la reducció de velocitat per l'alta contaminació

La previsió meteorològica obliga a continuar amb el límit dels 70 quilòmetres per hora a l'M-30 i accessos

zentauroepp46407835 contaminacion madrid190102125319

zentauroepp46407835 contaminacion madrid190102125319

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El protocol per episodi d’alta contaminació de diòxid de nitrogen continuarà vigent aquest dimecres, 2 de gener, per tant, es mantindrà la reducció de la velocitat màxima a 70 km/hora a l’M-30 i accessos, segons ha informat l’Ajuntament de Madrid en un comunicat.

Amb la implementació del protocol, també romandrà restringida la velocitat a 70 quilòmetres per hora a les vies d’accés a l’interior de l’M-40 en els dos sentits.

L’Ajuntament de Madrid ha activat el protocol perquè s’han superat els nivells de preavís a la zona 1 i la previsió meteorològica és desfavorable. El protocol, que s’està aplicant des d’aquest dimarts, 1 de gener, serà vigent durant el temps que duri l’episodi de contaminació.

L’Ajuntament de Madrid recomana l’ús del transport públic i anunciarà demà dimecres abans de les 12.00 hores del migdia les mesures que s’aplicaran dijous.  S’informarà la ciutadania a través de la web municipal, els plafons informatius de trànsit i DGT, CRTM/EMT, gabinet de trànsit, Emergències Madrid i xarxes socials.

Col·lectius vulnerables

Notícies relacionades

El nou protocol de mesures que s’han d’adoptar durant episodis d’alta contaminació té com a objectiu millorar la qualitat de l’aire de la ciutat i, per tant, augmentar la protecció de la salut de la ciutadania davant els efectes nocius dels episodis d’alta contaminació, i molt especialment la dels col·lectius més vulnerables, com els infants, persones grans i amb problemes respiratoris, així com dones embarassades.