succés a madrid

La jutge ordena l'ingrés a presó de l'acusada d'haver matat una noia a Alcorcón

La dona de 19 anys va ser arrestada com a sospitosa de l'apunyalament de l'ex de la seva parella

alcorcon-novio-efe / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La jutge d’instrucció número 4 d’Alcorcón ha ordenat aquest dimecres l’ingrés a presó comunicada i sense fiança de Rocío M. com a autora del’assassinat d’una noia de 17 anys a Alcorcón, a qui hauria assestat una punyalada mortal a l’abdomen, han informat fonts jurídiques. Així ho ha acordat després de la compareixença de l’acusada, que s’ha negat a declarar. Sobre la noia pesa la imputació de la suposada comissió d’un delicte d’homicidi, si bé aquesta qualificació penal és inicial i podria variar segons es vagin practicant les corresponents diligències d’investigació.

El sumari està sota secret. El seu advocat ha assenyalat que el seu client afirma que és innocent i que va estar durant tota la nit amb el seu nòvio, exparella de la morta. "Està molt malament i afectada", ha manifestat la lletrada poc després de concloure la compareixença. Ben aviat, la magistrada dictarà previsiblement l’ordre de presó, comunicada i sense fiança respecte a Rocío M., de 19 anys. Els seus pares confien en la seva innocència, segons la seva advocada.

Notícies relacionades

La instructora del cas ha escoltat diversos testimonis, entre ells, el nòvio de la detinguda. Segons la seva lletrada, la parella de l’acusada hauria manifestat que va estar tota la nit amb la seva parella al cotxe, fent un volt per Alcorcón sense precisar els llocs exactes.

Rocío M. ha passat aquest matí a disposició judicial de la jutge d’instrucció 4 d’Alcorcón, Raquel Zuil, després de ser detinguda aquest dilluns al poble toledà de Ventas de Retamosa. La dona de 19 anys i nacionalitat espanyola va ser arrestada aquest dilluns com a sospitosa de ser l’autora de l’apunyalament a una noia de 17 anys diumenge passat a Alcorcón i que va acabar morint.