LLUITA CONTRA LA DROGA

La policia ja ha desmantellat prop de 50 narcopisos aquest any a Madrid

La xifra s'uneix als 70 de descoberts l'any passat als districtes de Centre i Puente de Vallecas

zentauroepp43087362 narcopisos180426192215

zentauroepp43087362 narcopisos180426192215 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Prop de 50 narcopisoshan sigut desmantellats des de començament d’any des de la Policia Nacional en coordinació amb la Municipal, xifra que s’uneix als70  a Centre i Puente de Vallecas el 2017, ha informat aquest dilluns el delegat de Salut, Seguretat i Emergències de l’Ajuntament de Madrid, Javier Barbero.

Notícies relacionades

Ho ha fet en la presentació del reforç policial en forma de més patrullatge en diferents barris de quatre districtes. En la roda de premsa, que ha compartit amb l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, el delegat ha remarcat la "magnífica coordinació amb la Policia Nacional". Barbero no només ha ressaltat la coordinació que hi ha amb altres cossos sinó la "magnífica feina que fa la Policia Municipal".

L’alcaldessa, per la seva part, ha desitjat que s’arribi al’acord  de cara al conveni policial com més aviat millor, acord que s’està "deliberant i discutint" i més "quan fa tanta falta i quan no n’hi ha hagut [de conveni] des de fa tant temps". "El procés va caminant i creixent mentre que els debats es van enriquint. Tant de bo estiguem a prop de celebrar el conveni", ha desitjat.