Continua la investigació

L'home trobat en un ascensor de La Paz feia vuit dies que era mort

El cadàver de l'home, d'entre 50 i 60 anys, encara no ha sigut identificat

abertran37153301 madrid 03 02 2017 sociedad edificio materno infantil del hos170203151422

abertran37153301 madrid 03 02 2017 sociedad edificio materno infantil del hos170203151422 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’home, d’uns 50 anys, que va ser trobat aquest dimarts en el buit d’un dels ascensors de l’Hospital Universitari de La Paz feia vuit dies que era mort, des del 2 de juliol passat, han informat fonts de la investigació.

De moment, la Policia Nacional estudial’accident laboral com a principal hipòtesi de la seva mort. Passats dos dies des de la seva aparició, els agents de la comissaria del districte de Fuencarral, que s’han fet càrrec de la investigació, continuen provant d’identificar el cadàver de l’home, d’entre 50 i 60 anys.

No portava DNI ni cap altra documentació identificativa. L’home, que anava vestit amb uns pantalons curts i una samarreta de quadres, no és empleat de l’hospital, però entre les seves pertinences li va ser trobada una ordre de treball, per la qual cosa els agents investiguen ara si pertanyia a alguna empresa subcontractada de manteniment. També busquen entre persones denunciades com a desaparegudes.

A més, portava una clau mestra que li permetia obrir i tancar els muntacàrregues i accedir a zones restringides. Per això, els agents estan investigant les càmeres de seguretat de la zona i parlant amb testimonis que ajudin a determinar qui és aquesta persona i què li va passar.

Notícies relacionades

Precisament, la forta pudor que es desprenia de la zona va alertar el personal de manteniment i seguretat, que van trobar el cadàver. Es trobava en posició de cúbit supí i estava policontusionat, amb fractures obertes compatibles amb una important caiguda.

Malgrat que tots els indicis apunten a un accident laboral, la Policia manté obertes totes les línies d’investigació, han indicat fonts policials.

Temes:

Hospitals