Pressupostos municipals de Madrid

Carmena i Causapié acorden els pressupostos municipals per al 2018

La regidora socialista ha apuntat que els acords estan orientats a garantir la qualitat de la despesa de l'Ajuntament

30623960 59

30623960 59 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, i la portaveu socialista a l’Ajuntament, Purificación Causapié, firmen aquest dimartsl’acord que dona el vistiplau als pressupostos municipals del 2018.

Escenificaran l’acord en una roda de premsa conjunta a les 11 hores al palau de Cibeles, en què totes dues estaran acompanyades per regidors dels dos grups municipals i representants de l’executiva regional del PSOE-M. L’acord inclou una altra sèrie d’actuacions complementàries.

La portaveu socialista d’Economia i Hisenda, Érika Rodríguez, ha insistit al terme de la comissió del ram en què l’acord per aprovar el pressupost del 2018 de l’Ajuntament de Madrid "es continua negociant" i que "el recolzament definitiu serà en el ple".

Ja divendres l’alcaldessa va confirmar que hi havia acord, unes paraules que van ser matisades per la portaveu d’Hisenda del PSOE, Érika Rodríguez. "Ara per ara nosaltres seguim en la negociació", traslladava a la premsa, tot i que en la comissió del ram celebrada divendres el seu grup va votar a favor de la proposta de pressupostos presentada per Ara Madrid, a l’espera de la votació final, que serà dimecres en un ple extraordinari.

Notícies relacionades

La regidora socialista apuntava que les socialistes no eren únicament esmenes econòmiques sinó polítiques "per millorar i garantir la qualitat de la despesa de l’Ajuntament". Així, s’han introduït esmenes per augmentar la quantitat de vivendes disponibles a la ciutat, per al pla MAD-RE, d’altres de destinades a col·lectius vulnerables, com dones amb dificultat per trobar feina o ajuts a l’hora d’aconseguir microcrèdits per poder iniciar projectes.