Crim a Chamberí

Detinguts els dos germans acusats de matar a trets el seu cunyat a Chamberí per una revenja familiar

Els autors, declarats culpables al juny, s'amagaven en un pis a Getafe

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Agents de la Policia Nacional han detingut a Getafe els dos germans acusats de matar a trets el seu cunyat, de 31 anys, el 6 d’abril passat, al districte de Chamberí, per una revenja familiar, ha informat la Direcció Superior de Policia de Madrid.

L’home va ser tirotejat quan acabava de sortir d’un despatx d’advocats acompanyat de la seva dona, la seva mare i el seu pare. Estava previst que es presentés a un judici els següents dies després de presumptament haver assassinat el seu sogre el 2015.

A mitja tarda, els arrestats es van apropar al marit de la seva germana al carrer Fernando El Católico, el van abordar i li van disparar amb una arma curta fins en quatre ocasions. Un dels trets li va impactar a l’espatlla i un altre al cap.

Després de cometre el crim van abandonar ràpidament el lloc a bord d’un vehicle sostret que es va trobar calcinat a la localitat de Pozuelo de Alarcón.

La investigació es va iniciar tot just després que es produís el crim. Agents del grup d’homicidis de la Brigada de Policia Judicial i del grup de delictes violents de la Brigada de Policia Científica es van desplaçar immediatament al lloc dels fets.

Amagats al mateix pis

Després de recollir testimonis i indicis van anar rere la pista dels presumptes autors acusats d’un delicte d’homicidi. Eren dos cunyats del mort que, pel que sembla, havien comès l’homicidi per una revenja familiar, perquè la víctima hauria matat el seu pare anys abans.

Notícies relacionades

Després d’establir la identitat dels presumptes autors, es van posaren recerca i captura i es van practicar indagacions per saber on paraven. Els investigadors van sotmetre els detinguts a intenses vigilàncies i seguiments, i es van adonar que adoptaven "fèrries mesures d’autoprotecció per evitar ser localitzats".

Finalment, van ser enxampats junts en una vivenda ubicada a la localitat de Getafe on estaven amagats i van ser detinguts.

Temes:

Assassinats