EDUCACIÓ OBLIGATÒRIA

Calendari escolar a Madrid 2018-2019

Consulta l'inici, el final de les classes i els dies festius marcats per la Comunitat de Madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El dilluns 7 de setembre començarà el curs escolar per als alumnes de primària a la Comunitat de Madrid. A més, els alumnes que cursin l’Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat, programes professionals i els graus mitjans i superiors de Formació Professional hauran d’acudir a classe per primera vegada tres dies després, el 10 de setembre, tal com ha decidit la Conselleria d’Educació i Investigació de la Comunitat de Madrid.

Segons el nou calendari escolar per al curs 2018/19, l’activitat lectiva acabarà en les dues etapes educatives el 21 de juny de l’any que ve, excepte per al cas dels alumnes de Segon de Batxillerat que ho faran en funció de les necessitats derivades de la realització de l’avaluació final de Batxillerat i els procediments d’admissió a la universitat.

Les vacances

D’altra banda, les vacances de Nadal comprendran des del dia 22 de desembre fins al 6 de gener de l’any que ve, tots dos inclosos. La Setmana Santa serà del 13 al 21 d’abril, incloses les dues dates, il’estiu  s’iniciaran l’1 de juliol excepte a les escoles infantils sostingudes amb fons públics en què s’iniciaran l’1 d’agost.

A més, es fixen com a festivitats el 2018 el 12 d’octubre, l’1 de novembre i el 6 de desembre, junt amb les festes de l’àmbit local que hagi determinat cada municipi.

Per a l’any que ve, els dies festius estaran establerts segons les diferents ordres del calendari, tant d’àmbit regional com nacional.

A part, altres dies no lectius seran el 2 de novembre, el 7 de desembre, el 7 de gener de l’any que ve, l’1 i 4 de març, el 12 i el 22 d’abril i el 3 de maig, a excepció de les escoles infantils privades sostingudes amb fons públics en les quals seran d’aplicació únicament el 7 de desembre del 2018 i el 3 de maig del 2019.

Període d’exàmens

Notícies relacionades

A part, la resolució publicada al Butlletí Oficial de la Comunitat de Madrid (BOCM) estableix amb caràcter general que l’avaluació ordinària haurà d’estar conclosa abans del 7 de juny del 2019 a Secundària.

Les proves extraordinàries de recuperació de l’ESO, Batxillerat i els cicles formatius d’ensenyaments esportius i disseny tindran lloc no més tard del 25 de juny.