comunitat de madrid

«'Maricon' de merda": un parlamentari de Podem denuncia insults quan anava amb el seu nòvio

Fernández Rubiño lamenta "un repunt molt important de les agressions homòfobes"

eduardo-fernandez-rubino

eduardo-fernandez-rubino

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El diputat de Podem a l’Assemblea de Madrid Eduardo Fernández Rubiño interposarà una denúncia per haver sigut insultat mentre era a les instal·lacions del metro de Madrid al crit de “‘maricon’ de merda" mentre anava abraçat al seu nòvio.

Segons ha explicat el diputat regional, els fets van tenir lloc ahir a la nit, passades les 22 hores, a l’estació de Lavapiés, quan baixava les escales mecàniques junt amb la seva parella. A les escales de pujada, un grup de joves els va cridar “‘maricons’ de merda, aneu-vos-en a follar".

"Ens van veure abraçats i van començar a cridar-nos ‘maricons’ de merda. Al ser un lloc amb molta gent, no vam témer que ens agredissin físicament", ha relatat Rubiño, que ha indicat que el grup de joves "van marxar després".

El diputat de la formació morada va traslladar el que va passar a l’Observatori Madrileny contra la LGTBfòbia. Han decidit denunciar perquè "aquests incidents han de quedar registrats i s’ha de fer tot el que sigui possible per combatre’ls".

Notícies relacionades

Eduardo Fernández Rubiño ha assegurat que els qui el van insultar responen al "perfil de gent que si et troba tornant de nit l’agressió passa a més

.Crec que hi ha un repunt molt important de les agressions, que té a veure amb l’augment de visibilitat que tenim els LGTBI, un reflex de l’avenç i una mostra que queda molt per fer i que la llei LGTBI s’ha de complir", ha apuntat.

Temes:

Sexisme