ACCIDENT DE TRÀNSIT

Més de 20 ferits després de col·lidir un autobús i un camió a l'A-4

El xoc s'ha produït en el terme municipal de la localitat toledana de Madridejos, quan el tràiler estava avariat al voral

accidente

accidente

1
Es llegeix en minuts
EFE

Més de 20 persones han resultat avui ferides de diversa consideració en un accident de trànsit en el qual han col·lidit un autobús de passatgers i un camióautobús camió que estava avariat al voral al’autovia d’Andalusia (A4), a l’altura del terme municipal de Madridejos (Toledo).

Fonts del servei d’emergències 112 han informat que l’accident ha ocorregut a les 9.22 hores al quilòmetre 111 del’A-4 en sentit Andalusia, quan un autobús que cobria la línia Madrid-Sevilla-Huelva ha col·lidit contra un camió que estava avariat i parat al voral. A conseqüència de la col·lisió, l’autobús ha sortit de la calçada, però no ha bolcat. 

Notícies relacionades

Com a balanç provisional, s’han comptabilitzat entre 15 i 20 ferits lleus, cinc o sis amb talls severs i dos de greus, uns dels quals ha quedat atrapat i ha hagut de ser rescatat pels bombers. 

Fins al lloc de l’esdeveniment s’han desplaçat agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Madridejos, bombers de Villacañas, metges d’urgències, helicòpter sanitari, una UVI, tres ambulàncies de suport vital i una ambulància d’urgències.