el debat d'investidura, a mitjans de la propera setmana

Garrido se sent sota la lupa i descarta ser el candidat del PP el 2019

'Si algú es dedica a mirar fins i tot si vaig fer la confessió abans de la Comunió, doncs què hi farem', ha ironitzat.

zentauroepp43218003 garrido180507204638

zentauroepp43218003 garrido180507204638

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president en funcions de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, no té por que investiguin el seu passat i és conscient que el miraran "amb lupa". "Som éssers humans i, si agafessin els deu pitjors moments de la nostra vida, semblaria que hem d’estar internats en un psiquiàtric", ha postil·lat.

En una entrevista a la Cope, Garrido ha reconegut que ha comès errors, que ha dit coses que li hauria agradat no dir i que n’hi hauria d’altres que li hauria agradat fer d’una altra manera, però creu que és "conseqüència de ser una persona i anar millorant". "Si algú es dedica a mirar fins i tot si vaig fer la confessió abans de la Comunió, doncs què hi farem", ha ironitzat.

Garrido també ha descartat aquest dimarts ser l’aspirant del PP en les eleccions autonòmiques del 2019 i ha reiterat que el que li toca és treballar des del Govern regional "per completar el projecte" i des del partit "per recuperar molts militants, que no estan en el seu millor moment".

El també conseller de Presidència i Justícia en funcions ha afirmat, a més, que al PP li queda un any per recobrar la il·lusió i la confiança de moltes persones que els van votar el 2015. I, quant a les enquestes, Garrido creu que "cada moment és diferent" i que responen a un "estat conjuntural", però que, malgrat això i el que ha passat l’últim mes amb la sortida de l’expresidenta Cristina Cifuentes, no són "tan desastroses".

Notícies relacionades

El president en funcions, que serà, com ell mateix ha dit, segurament ratificat per l’Assemblea de Madrid a finals de la propera setmana, ha confiat a aconseguir els vots necessaris a l’Assemblea (necessita els dels diputats de Cs) per ser investit en un ple que ha calculat que se celebrarà "a mitjans o finals de la setmana que ve".

Garrido ha apuntat aquestes dates i, de fet, ha lamentat que es perdrà la final de l’Europa League (que disputarà el seu equip, l’Atlètic de Madrid, el dimecres 16 de maig a Lió, França) perquè estarà preparant precisament el debat d’investidura. "No hi podré anar, i em sap greu, però em temo que hi ha alguna cosa més important: preparar aquesta sessió d’investidura", ha dit.