COMUNITAT DE MADRID

Garrido: Cifuentes decidirà en els propers dies si continua com a diputada

No hi haurà canvis en la representació del Grup Popular ni en les comissions

zentauroepp43081389 madrid 26 04 2018 el presidente en funciones de la comunidad180426121211

zentauroepp43081389 madrid 26 04 2018 el presidente en funciones de la comunidad180426121211 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president en funcions de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, no farà canvis ni en la representació del Grup Popular en l'Assemblea, càrrec que actualment ocupa Enrique Ossorio, ni en les comissions del Parlament madrileny, després de la marxa de Cristina Cifuentes.

A més, ha dit aquest divendres que Cifuentes decidirà "en els propers dies" si continua o no com a diputada en l'Assemblea. "Quan va decidir fa alguns dies deixar les seves tasques com a presidenta de la Comunitat de Madrid, òbviament va quedar com una diputada més del PP i com a presidenta del grup parlamentari popular", ha indicat Garrido.

Quan li han preguntat si Cifuentes seguirà com a presidenta del Partit Popular de Madrid, ha ressaltat que "la decisió no només li competeix a ella, sinó a la direcció nacional i al president nacional del PP, Mariano Rajoy." Ha assegurat que ha parlat "permanentment" amb Cifuentes, "en un moment complicat", per ser la presidenta, la seva "cap" i, sobretot, una amiga".

Notícies relacionades

Sobre l'estat d'ànim de l'expresidenta després de la seva renúncia al càrrec, ha assenyalat que "ningú no estaria bé en una situació com aquesta", per la qual cosa "els amics i familiars hem d'estar amb ella, donar-li" suport.

"Tots i cadascun dels 48 diputats que estan al PP són candidats nets" per assumir la Presidència de la Comunitat de Madrid, ha manifestat. Ha precisat que, en les últimes hores, ha parlat "permanentment" amb el coordinador general del PP, Fernando Martínez Maíllo, però no ho ha fet amb Rajoy.