Sorteig extraordinari

Com cobrar el teu dècim premiat de la Loteria de Nadal per Bizum

Tots els afavorits amb premis inferiors a 2.000 euros podran generar un codi QR per cobrar els diners a través de la famosa app

1
Es llegeix en minuts

El Sorteig de la Loteria de Nadal 2021 es reinventa i, a més d’haver repartit milions en desenes de ciutats i pobles, arriba amb novetats importants aquest any: els afavorits amb premis inferiors a 2.000 euros podran cobrar els diners a través de Bizum.

Notícies relacionades

Així, hi ha diverses entitats bancàries que oferiran el servei a tot el que vulgui acudir a partir de les 18.00 hores d’aquest mateix dimecres a recollir el seu premi. CaixaBank, Santander, BBVA, Bankia (CaixaBank), Sabadell, Unicaja Banco, kutxabank, Ibercaja, Cajamar, Abanca, Bankinter i Cajasur ofereixen aquest nou servei.

Cobrar el teu premi amb Bizum, pas a pas

Per poder cobrar els diners a través de la famosa aplicació, el primer que has de fer és activar Bizum a l’app del teu banc. Si ets premiat, hauràs de seguir els següents passos:

  • Acudeix a l’administració de loteries amb la butlleta premiada.

  • Després de comprovar la quantitat a percebre, explica al loter que desitges rebre el premi a través de Bizum.

  • Obre l’aplicació i genera un codi QR, que és una funcionalitat que et permet identificar-te davant l’administració de loteries.

  • En un instant rebràs el premi al teu compte bancari.

  • Aquest sistema no té comissions i és segur

Com cobrar el teu dècim premiat de la Loteria de Nadal per Bizum

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.