SORTEIG DEL 22 DE DESEMBRE

¿On toca més el Gordo de la Loteria de Nadal?

Madrid ha sigut la ciutat més afavorida amb el primer premi de la Loteria de Nadal, fins a 79 ocasions

¿On toca més el Gordo de la Loteria de Nadal?
1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Els espanyols estan esperant el 22 de desembre per al desitjat sorteig de la Loteria de Nadal per comprovar si el bitllet que han comprat és l’afortunat. El Gordo, dotat amb 4 milions d’euros per número, és el premi més esperat.

El primer premi ha sigut més generós amb determinades ciutats del país que amb d’altres. Madrid és la capital amb més sort, ja que és on més vegades ha caigut el Gordo (fins a 79 ocasions), segons Loteries i Apostes de l’Estat. L’administració més popular de la capital espanyola, Doña Manolita, influeix en la gran quantitat de venda de bitllets, gràcies a la seva fama.  

Sort

Notícies relacionades

La segona ciutat en el rànquing és Barcelona, agraciada 41 vegades amb el Gordo. A Catalunya també destaca Lleida, que igualment es troba al capdavant de la classificació de distribució de bitllets per habitant, a causa de l’efecte crida de l’administració de Sort.

Quant al bronze, se l’emporta Sevilla, amb 16 afortunades ocasions amb el primer premi. La segueix Bilbao, Saragossa i València amb 13 ocasions, Cadis (12) i Màlaga (10). La resta de poblacions han sigut agraciades menys de 10 vegades. 

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.