Anar al contingut

400.000 euros el dècim

El 3.347, la grossa de la Loteria de Nadal 2018, rega gairebé tot Espanya

El número s'ha cantat a les 12.35 hores i ha estat molt repartit

Aya Ben Hamdouch torna al Teatre Reial amb magnificència

El Periódico

El número 3.347 ha sigut premiat aquest dissabte amb el segon premi del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2018. Els premiats amb  amb 680 milions d’euros a repartir amb aquest premi principal.

► Comprovar números de Loteria de Nadal

Aquest premi ha estat molt repartit, al vendre’s a gairebé totes les províncies d’Espanya.

El número s’ha cantat a les 12.35 hores en el primer filferro de la vuitena taula i l’han cantat Aya Ben Hamdouch i Carla García Villanueva. Santo Daniel de León Santa i Yenifer Beltre Figuereo han tret número i premi.

Molt repartit

El número ha estat molt repartit per tot el país i s’ha venut, entre altres ciutats, a Conca, Osca, Madrid, Saragossa, Càceres, Cadis, Cantàbria, Ciudad Real, Còrdova, Lugo, Màlaga, Múrcia, Navarra, Salamanca, Segòvia, Pontevedra i Valladolid.

A Catalunya, ha anat a parar a la Seu d’Urgell (Lleida), Cardedeu, Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Granollers, Sant Feliu de Codines, Pineda, Santpedor, Sabadell (Barcelona), Altafulla, Camarles (Tarragona) Figueres, Sant Joan les Fonts, Olot (Girona) i sis administracions de Barcelona.

L’Aya de nou

Aya Ben Hamdouch, la nena de San Ildefonso que l’any passat gairebé va aconseguir eclipsar la grossa amb les seves menudalles de "miiiil euros", ha tornat al Teatro Real entre els aplaudiments del públic i ha sigut portadora de sort.

La veu revelació del desembre del 2017, que va arribar fins i tot a ser 'trending topic' a Twitter, ha sortit a l’escenari del Teatre passades les 12.30 hores, a la vuitena taula, i ha proclamat el premi més important.   En total, són 31 les nenes i nens seleccionats aquest any en la residència internat San Ildefonso per a aquest Sorteig.

Totes les claus

El número es troba entre la vintena de grosses més baixes de la història del sorteig, que lidera el 523.

El Sorteig de Nadal 2018 reparteix aquest 22 de desembre 2.380 milions d’euros en premis, i els premiats amb la grossa rebran 400.000 euros el dècim, amb 680 milions d’euros a repartir amb aquest premi principal.

Loteries i Apostes de l’Estat (LAE) permet cobrar el mateix dia els premis inferiors a 2.000 euros del Sorteig de Nadal en els gairebé 12.000 punts de venda oficials, a partir de la tarda del mateix 22 de desembre.