Sorteig

Cinquè premi de la loteria de Nadal 2017: 58808

Les butlletes guanyadores es podran cobrar des d'aquesta mateixa tarda

premios

premios

1
Es llegeix en minuts

El número 58808 ha rebut un cinquè premi, que es tradueix en 60.000 euros (6.000 euros al dècim), 300 euros per cada euro jugat. Hi ha vuit cinquens premis.

■ Sorteig de la loteria de Nadal | Directe

■ Comprovar tots els números de la loteria de Nadal

Notícies relacionades

Ha estat molt repartit. Ha caigut a Barcelona, en una administració del passeig de la Zona Franca, en una altra del carrer Navas de Tolosa, en una altra de la Mare de Déu del Port, a Sant Andreu de la Barca, Mataró i a Sort (Pallars Sobirà). També a Tarragona.

Altres dècims s'han venut en altres localitats com Santa Cruz i Granadilla de Abona (Santa Cruz de Tenerife); Madrigal de la Vera (Càceres); a Madrid, Saragossa, Albaida (València); Alacant; Alcoceber (Castelló), Granada, Picassent i Manises (València), Albacete capital, Almansa, Valdeganga i Hellín (Albacete), Coria (Càceres), Mèrida (Badajoz), Las Palmas de Gran Canaria,  Fuenlabrada (Madrid), Celanova (Ourense),  Cañada Rosal (Sevilla), Basauri (Biscaia), i moltes altres localitats.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.