LA SENSACIÓ DEL SORTEIG

Aya, la nena dels '1.000 euros' i l'estrella de la loteria de Nadal

La peculiar manera d'entonar de la nena ha fet posat dret el públic del Teatro Real, que l'ha acomiadat al crit de "'Tú sí que vales'"

nina-loteria-navidad

nina-loteria-navidad

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aya Ben Hamdouch s'ha convertit en l'estrella del sorteig de la loteria de Nadal d'aquest divendres 22 de desembre. Molt abans que sortís el Gordo, la nena del col·legi de Sant Ildefons ha revolucionat les xarxes per l'ímpetu amb què ha cantat els premis de 1.000 euros corresponent als premis menors. "Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllleeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuurrrroooooooooooooooossssss", ha cantat mentre col·locava les boles als filferros.

Notícies relacionades

Aya s'encarregava de llegir les segones boles i la seva companya Nerea, els números, i ha causat moltes rialles i fins i tot  alguna ovació a la sala. "Tú sí que vales", li ha respost el públic del Teatro Real, que s'ha posat dret i ha ovacionat la nena quan ha acabat la seva actuació.

Les xarxes socials han aplaudit la seva manera de cantar els números i fins i tot parlen del fenomen Aya:

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.