Anar al contingut

  Reconeixement unànime de la premsa internacional

  "Els EUA sobreviuen a Espanya per guanyar l'or", titula el 'USA Today'

  EL PERIÓDICO / Barcelona

  Reconeixement unànime de la premsa internacional a l'Espanya de Gasol i Navarro. Els mitjans de tot el món reflecteixen com els homes de Scariolo van fer suar els EUA per revalidar l'or.

  "Els EUA s'emporten l'or però Espanya s'emporta els aplaudiments", titula la Gazzetta dello Sport. El rotatiu italià destaca l'actuació del gran dels Gasol i de Navarro --"Espanya n'ha tingut prou amb un Pau Gasol extraordinari i un Navarro endimoniat des del principi"-- i el treball a la banqueta del seu compatriota Sergio Scariolo: "Scariolo torna a Milà amb una plata que és d'or, especialment per com havia començat el torneig".

  "Els homes dels Estats Units sobreviuen a Espanya per guanyar l'or", resumeix gràficament el 'USA Today'. "Or, però gens fàcil, per als nord-americans", coincideix el 'The New York Times', que apunta que la generació d'or, amb Pau al capdavant, va posar contres les cordes les estrelles de la NBA. "A estones semblava just plantejar-se si els americans podien ser derrotats". 

  "Encara massa grans", assenyala L'Équipe, que exalça l'esperit dels espanyols: "Com a Pequín, Espanya ha collat els EUA en un partit magnífic". 

  "Han estat uns Jocs Olímpics per a la història i Espanya-EUA va disposar un partit a l'alçada d'aquesta grandesa", considera el britànic The Times.

  0 Comentaris
  cargando