ATLETISME

Bolt guanya els 200 i revalida el seu doblet olímpic

Jamaica copa el podi, amb la medalla de plata per a Blake i el bronze per a Weir

Rudisha, or olímpic i nou rècord del món en 800 metres amb 1:40.91

Rudisha entra en la meta de la final dels 800 metres.

Rudisha entra en la meta de la final dels 800 metres. / DYLAN MARTINEZ (REUTERS)

1

L'atleta jamaicàUsain Bolt ha revalidat eldoblet olímpic que ja va aconseguir aPequín 2008 al conquistar la segona medalla d'or a Londres amb una victòria en els 200 metres amb un temps de 19.32.

Bolt ja va guanyar els 100 metres amb la segona millor marca de la història i nou rècord olímpic (9.63) diumenge passat. La plata ha estat per al seu compatriota Yohan Blake (19.44 ), actual campió del món de 100 metres, i la de bronze per a Warren Weir, també jamaicà.

Rudisha, rècord

L'atleta kenyàDavid Rudisha és el nou campió olímpic de800 metres amb una marca que l'ha convertit en plusmarquista mundial de la distància: 1:40.91. L'africà ja tenia l'anterior rècord, quan va aturar el crono en 1:41.01 el 29 d'agost del 2010, a Rieti (Itàlia).

La medalla de plata ha estat per a Nije Amos, de Botswana, que al seu torn ha batut el rècord mundial júnior amb 1:41.73. El bronze se l'ha penjat el també kenyàTimothy Kitum amb 1:42.53, millor marca personal.