CERIMÒNIA A LOS ANGELES

L'NBA es bolca en l'homenatge pòstum a Kobe Bryant

Vanessa hi va acudir acompanyada de les seves filles i va fer un emotiu discurs sobre la desapareguda Gianna

lmendiola52466879 vanessa bryant is helped off the stage by former nba player 200224211047

lmendiola52466879 vanessa bryant is helped off the stage by former nba player 200224211047 / Marcio Jose Sanchez

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola

L’NBA va donar l’últim adeu a Kobe Bryant en una emotiva cerimònia a l’Staples Center, la pista dels Lakers on la llegenda de l’NBA va desenvolupar tota la seva carrera, a la qual van acudir centenars de fans, que van fer cua des d’un parell d’hores abans que s’obrissin les portes del recinte.

Vanessa Bryant hi va acudir amb les seves tres filles, Natalia, Bianka i Capri, en la seva primera aparició pública des de l’accident del 26 de gener que va costar la vida a l’esportista, a la seva filla Gianna, de 13 anys, i a set persones més, i el seu discurs va ser un dels més sentits de la jornada, en la qual va recordar la figura de Kobe i, sobretot, la de la petita Gigi, com l’anomenaven.

Pau Gasol, present 

«La trobo molt a faltar. Era l’alegria de la meva vida, una nena meravellosa, intel·ligent, dolça, que sempre m’arrencava un somriure quan era al meu costat i que s’hauria convertit en la millor jugadora de la WNBA», va dir Vanessa, que va entrar a l’Staples amb tot el pavelló posat dempeus, al costat de Rob Pelinka, el mànager general dels Lakers, exagent i íntim amic de Kobe.  

Imatge panoràmica de l’Staples amb la imatge de Vanessa al videomarcador / ROBERT HANASHIRO (USATODAY SPORTS)

Notícies relacionades

Molts dels grans noms de la història de la Lliga nord-americana van ser presents en l’acte: Michael Jordan, Bill Russell, Kareem Abdul Jabbar, Phil Jackson, Magic Johnson, Tim Duncan, Tony Parker, Diana Taurasi, Lisa Leslie, Candace Parker... També Pau Gasol i el comissionat de l’NBA, Adam Silver.  Però també grans personalitats del món de l’espectacle, com Beyoncé, que va obrir l’acte amb dues cançons, Alicia Keys, Jennifer López, Kany West o el presentador Jimmy Kimmel, que va ser dels que va pujar a l’estrada per honrar la vida de Kobe.   

Demanda de la família Bryant

Mentre es recordava Kobe en el funeral públic (l’enterrament dels cossos va ser un acte privat), es va donar a conèixer que Vanessa Bryant ha presentat una demanda contra la companyia d’helicòpters que es va estavellar el 26 de gener i va causar l’accident mortal. La demanda dels advocats de la família és per homicidi imprudent contra l’empresa Island Express Helicopters.