L'adeu a una llegenda

Homenatge a Kobe Bryant: donen a conèixer el preu de les entrades

L'homenatge no es transmetrà a les pantalles de vídeo exteriors de l'Staples.

FILE PHOTO: Kobe Bryant of the NBA’s Los Angeles Lakers attends a gathering with his fans in Shanghai during his Supernatural Asia Tour 2007 September 8, 2007. REUTERS/Aly Song/File Photo

FILE PHOTO: Kobe Bryant of the NBA’s Los Angeles Lakers attends a gathering with his fans in Shanghai during his Supernatural Asia Tour 2007 September 8, 2007. REUTERS/Aly Song/File Photo / Aly Song (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Les entrades per a l’homenatge a Kobe Bryant tenen un preu que va dels 24 als 224 dòlars (entre 22 i 206 euros), segons un informe dels Lakers de Los Angeles.

L’equip va informar que els que desitgin assistir a l’homenatge commemoratiu del 24 de febrer, a l’Staples Center, s’han de registrar per comprar els tiquets.

Van afegir que les entrades de primer nivell tindran un preu de 224 dòlars (206 euros) cadascun, d’altres tindran un preu de dos per 224, i algunes costaran 24,02 ( 20,3 euros) cadascuna.

Els preus, va indicar l’equip, es deuen a la combinació dels dorsals de les samarretes que utilitzaven Bryant (24) i la seva filla Gianna (2), que juntament amb ell i set persones més, van morir en un accident d’helicòpter el 26 de gener a Calabasas (Califòrnia).

Notícies relacionades

L’equip va indicar que els ingressos de la venda d’entrades beneficiaran la Fundació Esportiva Mamba i Mambacita. El registre per comprar es va iniciar divendres a les 11.00 i acabarà dilluns a les 10.00 (hora local).

Els Lakers van indicar que dimarts els que s’hagin registrat rebran correus electrònics amb codis d’accés personal no transferibles que els permetran participar en la venda pública dimecres al matí.

Temes:

Kobe Bryant