LA JORNADA DE L'NBA

Els Warriors són imparables amb un Curry de rècord

L'estrella nord-americana va ser clau en el triomf de Golden State contra els Nets per 120-114

aguasch45670391 golden state warriors react as teammate stephen curry shoots181029110301

aguasch45670391 golden state warriors react as teammate stephen curry shoots181029110301 / Frank Franklin II

1
Es llegeix en minuts

Els Warriors de Golden State, amb el base Stephen Curry de líder, van tornar a demostrar el seu poder ofensiu i una jornada més es van mantenir en el camí guanyador com a equip visitant.

Curry va tornar a ser imparable en els llançaments des de fora del perímetre i, amb set triples, va aportar 35 punts, que van ajudar els Warriors a vèncer a domicili 114-120 elsNets de Brooklyn i establir una nova marca individual.

El base estrella dels Warriors establia una nova marca a l’NBA a l’anotar almenys cinc triples en els set partits que s’han disputat en la nova temporada i va superar els sis que compartia amb l’aler George McCloud, que va ser el primer que el va establir en la de 1995-96.

L’aler Kevin Durant també va mantenir el seu protagonisme encistellador a l’aconseguir 34 punts, vuit rebots i sis assistències, que van ajudar els Warriors (6-1) a aconseguir el quart triomf seguit.

Però l’equip d’Oakland no va poder empatar la marca de quatre triomfs consecutius amb avantatges de 20 o més punts que va aconseguir la franquícia dels Warriors quan tenia la seu a San Francisco, la temporada de 1966-67, a la qual tornaran a partir del 2019.

25 punts

El base D’Angelo Russell va anotar 25 punts i l’escorta Caris LeVert va arribar als 23 com a màxim encistellador dels Nets, que van anotar 20 de 42 intents de triples i van aconseguir reduir un desavantatge de 19 gols a només dos fins que va tornar a sorgir la inspiració de Curry.

Notícies relacionades

L’entrenador dels Warriors, Steve Kerr, després de lloar la feina de l’equip, va declarar que el pivot DeMarcus Cousins s’havia disculpat amb tots els companys per l’expulsió que va patir divendres passat durant el partit que van disputar al Madison Square Garden contra els Knicks de Nova York.

Kerr també va dir sentir-se entristit, però no "sorprès", per la matança que hi va haver dissabte en una sinagoga de Pittsburgh, on 11 persones van morir després dels trets realitzats pel neonazi Robert Bowers, que va ser detingut.