LES FINALS DE LA NBA

Lebron James no va ser suficient i els Celtics endossen un 2-0 als Cavaliers

Malgrat l'actuació de la seva estrella el conjunt de Cleveland no va poder frenar Brown, que va liderar l'equip de Boston (107-94)

BOSTON, MA - MAY 15: Jaylen Brown #7 of the Boston Celtics gestures after making a basket in the first half against the Cleveland Cavaliers during Game Two of the 2018 NBA Eastern Conference Finals at TD Garden on May 15, 2018 in Boston, Massachusetts. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   Maddie Meyer/Getty Images/AFP

BOSTON, MA - MAY 15: Jaylen Brown #7 of the Boston Celtics gestures after making a basket in the first half against the Cleveland Cavaliers during Game Two of the 2018 NBA Eastern Conference Finals at TD Garden on May 15, 2018 in Boston, Massachusetts. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Maddie Meyer/Getty Images/AFP / Maddie Meyer (AFP)

1
Es llegeix en minuts

LeBron James aquesta vegada no va ser suficient per evitar que el seu equip, els Cavaliers de Cleveland, perdessin per 107-94 contra els Celtics de Boston en el segon partit de les finals de la Conferència Est, que dominen per 2-0 al millor de set. James va aconseguir un triple doble monumental de 42 punts, 12 assistències i 10 rebots, però va perdre sis pilotes més i al final va ser l’únic que va poder superar la defensa dels Celtics, que va tornar a ser la clau en el triomf.

L’estrella dels Cavaliers ho va fer tot bé al TD Garden de Boston, però a davant es va trobar un equip que va anul·lar la resta dels seus companys en els moments decisius i amb l’escorta Jaylen Brown de líder encistellador, que va aportar 23 punts, els Celtics al final van ser molt superiors en conjunt als actuals campions de la Conferència Est.

Lebron James, durant la segona derrota del seu equip a Boston / maddie meyer (AFP)

Notícies relacionades

Juntament amb Brown, el base Terry Rozier va aportar 18 punts i va ser el segon màxim encistellador d’una llista de sis jugadors dels Celtics que van tenir nombres de dos dígits, entre els quals, el pivot dominicà Al Horford, que va aconseguir un doble doble de 15 punts i 10 rebots.

Poca aportació de Calderón

Els Celtics no han dilapidat mai un avantatge de 2-0 en una sèrie de la fase final, cosa que fa que tots els números els donin ara com a favorit a estar a la final de la NBA. D’altra banda, els Cavaliers, que també van tenir el suport de l’aler pivot Kevin Love, que va aconseguir un doble doble de 22 punts i 15 rebots, tornen al seu camp, al Quicken Loans Arena, amb un desavantatge que hauran de començar a remuntar dissabte vinent quan s’enfrontin en el tercer partit de la sèrie. José Manuel Calderón amb prou feines va jugar dos minuts com a reserva dels Cavaliers i se’n va anar sense activitat estadística.