ELS 'PLAY-OFF' DE L'NBA

Preocupació màxima a Utah per la lesió de Ricky Rubio

El base es va lesionar en el partit que va suposar la classificació davant d'Oklahoma i estarà 10 dies de baixa

ricky-rubio

ricky-rubio

1
Es llegeix en minuts

Ricky Rubio s'ha lesionat en el primer quart del sisè partit de l'eliminatòria que els Jazz han guanyat per 4-2 als Thunder d'Oklahoma City,d'Álex Abrines, al millor de set i Serge Ibaka no ha ofert el seu millor rendiment individual, encara que els Raptors s'han imposat a domicili als Wizards de Washington i també han aconseguit el quart triomf en la sèrie que els assegura la classificació.

Rubio, que amb prou feines ha pogut jugar set minuts del primer quart, ha hagut de deixar el camp al patir una estrebada muscular a la cama esquerra i no ha pogut participar en la victòria que els Jazz han aconseguit per 96-91 davant elsThunder. El jugador del Masnou s'ha retirat sense haver anotat després de fallar l'únic tir de camp que ha fet, un intent de triple, ha capturat un rebot i ha repartit tres assistències.

Derrota contra Houston

El base espanyol té una distensió als isquiotibials i serà baixa durant els pròxims 10 dies. Ricky es va sotmetre a una ressonància magnètica a Salt Lake City i els Jazz es van limitar a confirmar que es perdria el primer partit de les semifinals de la Conferència Oest davant elsHouston  Rockets, disputat aquest diumenge. 

Notícies relacionades

Tot i que el seu entrenador, Snyder, no va voler dir quan Rubio podria tornar a jugar amb l'equip, diversos informes periodístics van assenyalar que el jugador internacional espanyol no estarà en la segona trobada de la sèrie que es disputarà dimecres i pot ser que arribi almenys al tercer o quart partit de la sèrie que es disputarà al millor de set i que ara els Rockets avantatgen en 1-0. 

La seva absència suposa un cop dur per a la franquícia d'Utah, ja que el geni del Masnou era una peça clau en els esquemes de Quin Snyder. Els Jazz van perdre el primer enfrontament de la sèrie contra Houston aquest diumenge (110-96).

Així van els ‘play-off'

<strong>Semifinals Conferència Oest:</strong>