"Vinga, Pau", el divertit repte de Bryant a Gasol

Els dos jugadors van acordar defensar-se per fer un desafiament entre dos grans amics

crmartinez32796353 toronto  on   february 14  kobe bryant  24 of the 160215105407

crmartinez32796353 toronto on february 14 kobe bryant 24 of the 160215105407 / ELSA

1
Es llegeix en minuts
CHRISTIAN MARTÍNEZ / BARCELONA

Junts van tocar el cel en una època daurada amb Los Angeles Lakers. Amb l'anhelat anell als dits i amb una complicitat que es va forjar en el mateix moment que Kobe Bryant va demanar el fitxatge de Pau Gasol, tots dos van travar una amistat més enllà de les pistes. Com si fos qüestió de jugar un un contra un al jardí de casa, sense pressió mediàtica i amb el simple objectiu de guanyar-li una aposta a un 'germà', dos grans amics com Gasol i Bryant es van citar davant 18.289 espectadors en l'homenatge a l'estrella nord-americanaGasolBryant . Els dos jugadors van decidir en els prolegòmens del partit de les estrelles que es cobririen mútuament en un desafiament de dos gegants que van portar la ciutat de Los Angeles a dalt de tot. "Volíem veure qui feia una cistella a l'altre. Ens parlàvem com a amics i com a germans. Va ser molt maco compartir, intercanviar uns minuts junts. Érem dos amics jugant junts, rient i passant-nos-ho bé", va assegurar Pau Gasol.

Notícies relacionades

"Vinga, Pau", va ser el repte que va llançar Bryant, amb un somriure murri que va recordar aquell de les grans nits, convertint un simple atac en l'anècdota del partit de les estrelles. A els seus 37 anys, l'aler posarà punt final a una llarga carrera on Gasol es va guanyar un espai exclusiu en les seves memòries. "És cert que en un dia com aquest et surten el sentiment i l'honestedat del que és alguna cosa especial. Tot ha sigut molt maco i sóc feliç d'haver viscut aquest dia i aquest partit, en el comiat d'una llegenda i un amic com és Kobe Bryant", va afirmar el jugador de Sant Boi.

Després de l'intent fallit de desmarcar-se del pivot, el primer que va iniciar el duel, la 'Mamba' va voler emportar-se el peculiar repte però tampoc va aconseguir anotar a l'altre costat de la pista. Sense vencedor, però amb un somriure i una abraçada entre tots dos, es va tancar una nit inoblidable que va servir per homenatjar una estrella que aviat dirà adéu. Un comiat on tornarà a comptar amb el suport del seu amic Pau.