LeBron James cau sobre la dona del golfista Jason Day durant un partit

La noia, que seguia el Cavaliers-Thunder des de la primera fila, ha hagut de ser hospitalitzada

LeBron James cau sobre de la dona de Jason Day. / periodico

1
Es llegeix en minuts

El partit de la NBA entre els Cavaliers de Cleveland i els Thunder d'Oklahoma d'aquesta matinada ha sigut notícia no només per la victòria dels primers (104-100), que han trencat la ratxa de sis victòries consecutives dels segons, sinó per l'espectacular accident en què s'ha vist implicat LeBron James, que durant una jugada ha caigut sobre la dona del golfista Jason Day, que seguia el partit a primera fila, pràcticament a peu de pista. Ellie Day ha sortit de l'estadi en llitera i ha hagut de ser hospitalitzada després que el gegant dels Cavaliers (2,03 metres i 113 quilos de pes) li caigués a sobre.

Les imatges són espectaculars. Ellie Day està asseguda al costat del seu marit, Jason Day (a l'esquerra, amb gorra, a les imatges), en una cadira a peu de pista, sense cap tanca protectora. Un espai exclusiu, encara que perillós en vista del que ha passat, des d'on es poden seguir els partits de la NBA. Només faltaven 3 minuts per acabar el partit. LeBron James va intentar evitar que la pilota sortís fora de pista. Ho va aconseguir però el que no va poder evitar va ser caure, amb tota la seva força sumada a la velocitat que portava, a sobre de la dona de Day. L'estrella dels Cavaliers es va aixecar ràpidament i va tornar a la pista per seguir jugant, però Ellie Day va quedar estesa a terra.

Personal mèdic va anar ràpidament a atendre-la. Li van posar un collaret abans de treure-la en llitera de l'estadi i traslladar-la a l'hospital, on ha estat en observació. La noia havia donat a llum el segon fill de la parella fa un mes.

Notícies relacionades

Malgrat que l'accident va ser fortuït, LeBron James li ha volgut demanar perdó. Ho ha fet a través del seu compte de Twitter. "Espero que estiguis bé! Perdona! Espero que torneu aviat a un altre partit! T'estima, LJ". 

James ha explicat als periodistes que la família li ha dit que Ellie es troba bé. "Vaig intentar evitar perdre la pilota. Odio que el resultat hagi sigut aquest. La seva salut és molt important", ha dit el jugador.