Comprova si el teu número de la Grossa 2017 té premi

Comprovar la Grossa de Cap d'Any és molt fàcil amb el nostre cercador de premis

Mira si la teva butlleta ha resultat premiada en el sorteig del 31 de desembre

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Comprovar la Grossa 2017 és molt fàcil i ràpid amb el cercador d'EL PERIÓDICO, que s'anirà actualitzant al minut a mesura que es desenvolupava el sorteig de Cap d'Any, aquest diumenge al migdia. El formulari permet introduir el número concret de la butlleta per saber a l'instant la quantitat del premi.

Les vendes de la Grossa de Cap d'Any han viscut aquest any la seva millor edició, ja que s'han distribuït 31 milions d'euros en butlletes, més que cap altre any, coincidint amb l'agitat moment polític que viu Catalunya amb el procés sobiranista. Fonts del Departament d'Economia de la Generalitat han explicat que aquests 31 milions suposen un 23% més que l'any passat, i la millor xifra en les cinc edicions de la Grossa.

També aquest any s'han doblat les reserves de participacions per a la Grossa i s'ha triplicat la venda per internet.

Notícies relacionades

En les últimes quatre edicions, la Grossa de Cap d'Any, que es sorteja el 31 de desembre, ha repartit 56,3 milions en premis i ha destinat 26 milions a programes socials a Catalunya.

Preus i premis

Com en anys anteriors, el preu per butlleta és de cinc euros, i el primer premi és de 100.000 euros per butlleta; de 32.500 euros el segon; de 15.000 el tercer; de 5.000 euros el quart, i de 2.500 el cinquè.

Temes:

La Grossa