SORTEIG DE LA LOTERIA DE CATALUNYA

Comprovar si el meu número de la Grossa de Sant Jordi 2017 té premi

El buscador d'EL PERIÓDICO de la Grossa de Sant Jordi permet comprovar a l'instant si un bitllet ha resultat guanyador

bombogrossaacn

bombogrossaacn

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Comprovar si el teu número de la Grossa de Sant Jordi 2017 té premi és molt fàcil amb el buscador d'EL PERIÓDICO. El formulari permet introduir el número i la quantitat jugada per conèixer a l'instant la quantia del premi.

Consulta els resultats de la Grossa de Sant Jordi

La Grossa de Sant Jordi se celebra per primera vegada aquest dijous, 27 d'abril del 2017, al Teatre de Blanes des de les 12.15 hores. La data commemora també els 30 anys de Loteria de Catalunya, entitat organitzadora del sorteig.

PREMIS DEL SORTEIG 

El sorteig de la Grossa de Sant Jordi té 5 premis. El primer premi rep 100.000 euros per bitllet, al segon li corresponen 32.500 euros per butlleta, el tercer està dotat amb 15.000 euros, el quart és de 5.000 euros el bitllet i al cinquè premi li corresponen 2.500 euros per butlleta. En total es reparteixen 12 milions d'euros. 

Notícies relacionades

Els 80.000 números per a aquest sorteig van sortir a la venda el 2 de gener, i es podien comprar fins a les 11 del matí d'aquest dijous, 27 d'abril.

BENEFICIS A PROGRAMES SOCIALS 

Els beneficis del sorteig de la Grossa de Sant Jordi aniran destinats a projectes benèfics. En els seus 30 anys d'història, Loteria de Catalunya ha destinat més de 210 milions d'euros en plans de protecció: a la infància, a la tercera edat i a les persones amb discapacitats.

Temes:

La Grossa