Per a terroristes

Ben Gvir aposta per instaurar la pena de mort a Israel

«Qualsevol que assassini, fereixi o mati civils ha de ser enviat a la cadira elèctrica», ha manifestat el ministre de Seguretat Nacional

Ben Gvir aposta per instaurar la pena de mort a Israel

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ministre de Seguretat Nacional d’Israel, Itamar Ben Gvir, ha apostat aquest dilluns per introduir en la legislació israeliana la pena de mort per a aquelles persones que hagin comès activitats terroristes.

«Qualsevol que assassini, fereixi o mati civils ha de ser enviat a la cadira elèctrica», ha manifestat Ben Gvir, líder del partit ultradretà Otzma, en relació amb els atemptats de dissabte a Jerusalem, que van costar la vida de set israelians.

«L’atac terrorista va tenir lloc sota la meva vigilància», ha reconegut Ben Gvir, que en el marc d’una reunió del seu propi partit s’ha compromès a assumir la «responsabilitat» de l’ocorregut, segons recull el diari ‘The Times of Israel’.

Llista d’objectius

Notícies relacionades

«Li he demanat a la policia que prepari una llista d’objectius i recopili informació d’Intel·ligència. Per mi, la solució és anar barri per barri a ‘recollir armes’», ha afegit l’encarregat de la Seguretat Nacional israeliana.

Un total de set persones van morir divendres després d’un atac armat a una sinagoga a Neve Yaakov, un assentament i barri israelià ubicat a Jerusalem Est. Després d’això, Israel ha promès polèmiques mesures, com l’ampliació d’assentaments, deportacions o l’acceleració del procés d’expedició d’armes de foc a civils.

Temes:

Israel