Tragèdia a l’Índia

Un camioner s’estavella contra una processó religiosa a l’Índia i deixa almenys 8 morts

Set dels vuit morts en un greu accident automobilístic són menors i el conductor ja ha sigut detingut i acusat de conducció temerària

Un camioner s’estavella contra una processó religiosa a l’Índia i deixa almenys 8 morts

Prakash SINGH / AFP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Almenys vuit persones, set d’elles menors, han mort i set més han resultat ferides en un accident automobilístic al districte Vaishali de Bihar, al centre-nord de l’Índia, segons ha informat aquest dilluns l’agència de notícies internacionals asiàtica, ANI.

El conductor, que va perdre el control del camió, es va estavellar contra una processó religiosa en la qual diverses persones s’havien reunit per resar a la deïtat local Bhumiya Baba amb motiu d’un costum associat al matrimoni. L’accident es va produir diumenge a la nit i va tenir lloc a l’àrea de Desri, a uns 30 km de la capital.

«Un total de vuit persones, inclosos set nens, han mort en l’accident, mentre que set persones més greument ferides estan rebent tractament», ha explicat el cap de policia de Vaishali, Manish Kumar. «El conductor ha sigut rescatat i detingut per conducció negligent i temerària», ha afegit. 

Notícies relacionades

La presidenta de l’Índia, Draupadi Murmu, s’ha pronunciat a les xarxes socials per expressar les seves condolences a les famílies en dol i desitjar la recuperació dels ferits. Així mateix, l’accident també va ser lamentat pel primer ministre indi, Narendra Modi, que va anunciar el pagament d’una indemnització a les famílies dels morts i una compensació de 50.000 rupies a cada ferit.

Després de l’incident, aquell mateix dia, els veïns van organitzar una protesta i es van oposar al trasllat dels morts, al·legant que les forces policials van arribar amb molt retard, segons fonts policials de Vaishali.

Temes:

Índia