Oberta una investigació

Zelenski té un accident de trànsit a Kíiv

Un vehicle s’ha estavellat contra el comboi presidencial, i el president d’Ucraïna ha resultat il·lès

  • Últimes notícies de la guerra en directe

Zelenski té un accident de trànsit a Kíiv
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president d’Ucraïna, Volodímir Zelenski, s’ha vist involucrat aquest dijous a primera hora en un accident de trànsit a Kíiv quan tornava de la ciutat d’Izium, tot i que n’ha sortit il·lès.

Així ho ha confirmat el portaveu del mandatari ucraïnès, Serhí Nikíforov, que ha detallat en un comunicat a Facebook que un vehicle s’ha estavellat contra el comboi presidencial.

Segons Nikíforov, els metges que acompanyaven el president ucraïnès van brindar ajuda d’emergència al conductor de l’automòbil per després ser traslladat a un hospital en ambulància.

«El president va ser examinat per un metge, no es van trobar lesions greus», diu la missiva.

La Policia ucraïnesa s’està encarregant d’investigar les circumstàncies de l’accident, segons el portaveu de la Presidència.

Notícies relacionades

Zelenski havia viatjat durant la jornada de dimecres a la localitat d’Izium, situada a la regió de Khàrkiv i «alliberada» recentment de les tropes russes, on va assistir a la cerimònia oficial d’hissat de bandera

«Abans, al mirar cap amunt, sempre buscàvem el cel blau, el sol. Ara, especialment als territoris ocupats, estem buscant només una cosa: la bandera del nostre país», ha dit Zelenski en presència dels «herois» militars, segons la seva oficina.