Cinc hores d’espera

Evacuats centenars de passatgers després d’un incident a l’Eurotúnel

  • Unes 400 persones es van veure obligades a abandonar el tren, va indicar Getlink, que administra el túnel entre Coquelles, al nord de França, i Folkestone, al sud-est d’Anglaterra

1
Es llegeix en minuts
France Presse

Centenars de passatgers van ser evacuats del túnel sota el canal de la Mànega entre el Regne Unit i França a causa d’un incident en un tren que va provocar hores de retard en la circulació, va anunciar aquest dimecres Getlink, la companyia operadora.

Unes 400 persones es van veure obligades a abandonar el tren, va indicar Getlink, que administra el túnel entre Coquelles, al nord de França, i Folkestone, al sud-est d’Anglaterra. Els passatgers van haver de sortir per un túnel de servei paral·lel normalment utilitzat pels treballadors de manteniment.

La passatgera Sarah Fellows, de 37 anys, va qualificar l’experiència d’«aterridora». «Hi havia una dona plorant al túnel, una altra dona que viatjava sola va patir un atac de pànic», va relatar.

Cinc hores d’angoixa

Altres passatgers van indicar que finalment van ser transferits a un altre tren després de passar cinc hores al túnel sota el canal de la Mànega.

Notícies relacionades

L’incident va afectar el tren que va sortir de Calais a les 15.50 h (14.50 GMT) de dimarts. Els trens posteriors des de França van patir retards de fins a sis hores. John Keefe, de Getlink, va dir que els passatgers van ser traslladats a Folkestone.

«Operacions com aquesta requereixen temps, però es fan per la seguretat de tots i s’han de fer amb compte», va dir Keefe a AFP.